Al 90 jaar zijn wij gespecialiseerd in het transporteren en verhuizen van muziekinstrumenten, zoals Piano’s, digitale piano’s,  pianola’s, orgels, clavecimbels en vleugels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Wij transporteren piano’s en vleugels voor verschillende groothandelaren en piano en vleugel fabrieken uit Europa en Azië naar piano en vleugel winkels in  Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk.

Ook vervoeren wij de piano’s en vleugels van veel piano en vleugel winkels en pianostemmers naar de particuliere consument.

Als echte specialist verhuizen wij natuurlijk ook uw piano of  vleugel van het ene adres naar het andere adres.

Met ons moderne en speciaal uitgeruste wagenpark, waarvan een aantal auto’s met een telescoopkraan, kunnen wij bijna alle transporten voor u uitvoeren.

Onze kracht ligt in het uitvoeren van combinatietransporten. Dit houdt in dat wij dagelijks verschillende routes rijden, waarin diverse instrumenten worden opgehaald en afgeleverd. Uw instrument wordt hierdoor niet altijd op dezelfde dag naar het nieuwe adres gebracht. Voordeel van dit systeem is dat een grotere afstand tussen het ophaal en afleveradres niet tot hogere transportkosten leidt.

Door de grote frequentie waarmee wij door Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk  rijden is uw instrument altijd snel op de plaats van bestemming.

Ook als de nieuwe bestemming van uw instrument buiten ons normale levergebied ligt kunnen wij het transport voor u regelen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw vleugel- of pianotransport.